Profi garázspadló betonfesték

A garázs betonaljzatok előbb utóbb a terhelés hatására kopásnak indulnak. Ez érthető is, hiszen sok behatás éri őket. A gépkocsikból kicsöpögő olaj, a télen lecsöpögő hólé, a gumiban behurcolt kavicsok, és a garázspadló tisztító mosásánál használt tisztitószerek is hozzájárulnek ehhez a folyamathoz.

Az általunk forgalmazott betonfesték több szinben és szintelen változatban is elérhető. Felhasználását, tulajdonságai tekintve: Olajnak és benzinnek ellenálló védőbevonatként a parkolóházaknál, garázsoknál, raktáraknál, autómosóknál, ipari épületekben is használható.
A betonfesték előnyös tulajdonságai:

• Vízzel diszpergált, oldószermentes, kétkomponenses epoxigyanta
• Nagyon jól tapad mattnedves ásványi aljzatokra is
• Víznek, híg savaknak és lúgoknak, valamint számos szerves vegyi anyagnak ellenáll (lásd ellenállósági táblázat)
• Áttetsző impregnáló anyagként és színes bevonatként is szállítható
• Nehezen éghető (Tűzveszélyességi osztály B1/DIN 4102)

Ütésállóság: IR-4 Kopásállóság: AR-1 ,  Szinek: Transzparens,  MC-szürke, RAL 1001, 3009, 6011, 7023, 7030, 7032

betonfesték Felhasználási útmutató:

A két komponensű vizbázisú betonfesték hengerrel, ecsettel vagy airless-szórással vihető fel. Víz hozzáadása nem megengedett. Az ásványi kötésű aljzatokra egy transzparens anyaggal való alapozás szükséges, majd a színes festékanyagot két rétegben kell felhordani.

TIPP: De természetesen van egy spórolósabb változata is ennek a technológiának, amikor a szintelen alapozó+fedőréteg vegyitésével késitjük az első alapréteget, majd arra keresztben egy fedőréteget hengerezünk fel

Felhordás előtt, amennyiben a felületet a kosztól, zsíroktól, olajos szennyeződésektől stb. meg kell tisztítani, erre általában egy egyszerű csiszolás a legalkalmasabb. Amennyiben az  aljzatunk sérült, lyukacsos, akkor érdemes átglettelni egy javitóanyaggal, vagy szálerősitett önterülő padloponnal.

Ajánlott termékek:

A betonfestéket folyamatosan és csatlakozásmentesen kell felhordani. A bedolgozási idő vége a viszkozitás növekedése által nem állapítható meg. A megadott bedolgozási idő elteltével az anyagot nem szabad felhasználni. A kifogástalan száradáshoz legalább +10 °C aljzat- és levegőhőmérséklet szükséges, valamint a levegőrelatív páratartalma nem lehet 85 %-nál magasabb. A padlófesték  egymást követő felhordásánál a max. 48 óra (+ 20 °C hőmérséklet esetén) átvonási időt be kell tartani. Különleges megjegyzésekAz anyagszükséglet, a feldolgozási idő, a kötésidőés a járhatóság hőmérsékletfüggő, és objektumon-ként változhat.  A vegyi igénybevételtől függően változások léphetnek fel a színárnyalatokban, ami azonban nem korlátozza sem a vegyi, sem a mechanikai ellenálló képességet. Vegyi és mechanikai terhelésnek kitett felületeknél a használatból eredőkisebb kopások keletkezhetnek. Rendszeres ellenőrzés és folyamatos karbantartás ajánlott.

Kiszerelése, 1l , 10 és 30l kiszerelésben is forgalmazzuk.

Az általunk ajánlott rendszer felhasználásával  ( 1 réteg alapozás, 2 réteg fedőfesték ) egy átlag 20m2 garázs padlózata : 10l fedőfesték és 10l alapozó = bruttó 78000 ft ból megoldható  (2020. áprilisi árszint)

Megrendelés: 06204939021

  • Minőség
  • Árszint
5
User Review
5 (2 votes)