betonfesték eltávolitás

A betonfesték idővel elkopik, felpereg.. ezt követően a betonfelület rohamosan romló állapotot mutat mind esztétikailag, mind a felszire kerülő részek amortizációja által.

Mi a megoldás?

A fedőfesték eltávolítása és új alapozó és fedőréteg felvitele. A régi fedőréteg eltávolítása betoncsiszolással fémszerszámokkal történik, ez a leggyorsabb, legoptimálisabb megoldás.  FIGYELEM ! :  Az új festék felvitele előtt KÖTELEZŐ a fogadó alapot ( betont) átcsiszolni, megtisztítani ! laza és pergő maradványoktól mentes, sima tiszta alappá varázsolni. Amennyibenn zsíros, olajos felülettel állunk szemben aztmindenképpen vegyszeres tisztitásnak vessük alá

Tel: 06204939021 - betoncsiszolás

betoncsiszolás

Ezt követően a felület állapotától függően választani lehet hogy a felületet tovább csiszoltassuk – políroztatjuk e és úgynevezett látszó betonfelületet hozunk létre amely soha nem válik fel, – vagy maradunk a betonfestékek világánál és az 5-10 évente történő felújitásoknál. Betonfestékek között is van minőségi különbség, érdemes ha már pénzt és energiát szánunk felületünk megújitására olyan festéket választani amely kül és beltéren is megállja a helyét, padlóra is alkalmas, nem csak korlátozott gyalogos forgalomra. !   Minőségi garázs és kültéri festékként többféle színben a DECOSOL vagy PAVISPORT festékeket javasoljuk felhasználásra. Komolyabb felületi igénybevétel esetén az INOX system a megoldás !

User Review
4.33 (3 votes)