Műgyantázás

Műgyanta padló készítésekor elsősorban a várható terhelést érdemes figyelembe venni, természetesen a fogadó aljzat és a helyiség jellemzőinek szem előtt tartásával.  Egy rámpa, vagy garázs, lakás, pincehelyiség műgyantázása más és más anyagot és munkafolyamatot igényelhet. A padlógyanták lehetnek alkalmasak kültérre és beltérre is, lehetnek mattak, fényesek, simák, – tükrösek és csúszásmentesített kissé ragyás felszínüek többek között…

műgyanta padló

Általánosságban két rétegben készül minden műgyantázott felület. Ez egy alapozásból és egy fedőgyantából áll.  Az alapozást felületelőkészítés kell megelőzze minden esetben !  Ennek során eltávolítjuk a fogadóaljzat ( általában beton ) egyenetlenségeit, a felváló részeket és a szennyeződéseket, esetleges olajosodást, stb..  A megnyitott feltakarított száraz felületre ezt követően kezdődhet a műgyanta alapozó felhúzása, szétterítése.  A műgyanta bekeverésénél figyelni kell az A-B komponens arányainak betartására, különben vagy túl gyorsan, vagy sosem köt meg az alapozó gyanta. Az alapozás végeztével, hőmérséklettöl függően 24 óra várakozás ajánlott,. majd a kikeményedett alapozót át kell seperni, vagy csiszolni finoman, hogy a felesleges homok eltünjön a felületről. A felület takaritását követően az előzőekhez hasonlatosan történik a választott színű fedőgyanta felhordása is, melyet rendszertől függően vagy lehúzóval, vagy hengerrel hordunk fel.

Garázs műgyantázás, padló műgyantázás, műhely műgyanta padló, stb. kapcsolatos lakossági vagy vállalati megbízásokat szívesen teljesítünk korrekt árakon, gyorsan, garanciával. !

Kapcsolatfelvétel tel : 06705384949

 

 

User Review
0 (0 votes)