Kültéri betonfesték

DECOSOL A KOPÁSÁLLÓ BETONFESTÉK 

ami minden igénynek megfelel!  Aki hosszú távra tervez és nem akar felváló, lekopott betonpadlót nézegetni  annak a DECOSOL a megoldás!  NE akarja néhány évenként újrafesteni padlóját! Garázspadlók, műhelyek, ipari padlók, csarnokok aljzatának, lábazatának, udvarok, bel és kültéri felületeinek /beton, cserép és téglafelületek/  leggyorsabb és legegyszerűbb felújitási módja a Decosollal történő bevonatképzés, – betonfestés.

A DECOSOL kiemelkedően nagy kopásállósággal és tapadószilárdsággal rendelkezik!

más akril alapú festékekhez képest. és ez valóban igaz ! A hagyományos akril festékek idővel elválnak a felszíntől, a Decosol esetében azonban a tapadás rendkívül magas. A minőségi tanúsítványon is látszik, a decosol betonfestéket tulajdonképpen nem sikerült elválasztani az alapfelülettől  !

A Magyarországon nagykereskedelmi forgalomban kaphatú festékek változó minőségüek. A velük kapcsolatos visszajelzések sokszor lehangolóak.  A betonfestékek gyenge teljesítménye sok esetben nem is a festék összetételének, hanem a fogadó betonfelület előkészítésének a hiánya.  Ez legfőképpen a minimális teendő, pl. a nagynyomású mosóval való megtisztítása a betonnak. Minden zsíros, olajos szennyeződés a betonfesték tapadását gyengíti és elősegítheti annak későbbi elválását a felülettől. Régebbi betonpadlók esetében kötelező a betoncsiszolás elvégzése, vagy a homokszórás a felület felső, elöregedett rétegének eltávolítása és a festendő alap megtisztitása.

 

 

 

Termék megrendelés : 06204939021

 

betonfestés házilag, betonlakk, garázsfesték, betonfesték fekete, betonfesték sötétszürke, valmor flexibilis padlóbevonat ár, betonfesték por, betonfesték lábazatra, akropenta lábazatfesték színek, akropol lábazatfesték ár, akropon betonfesték, hullámpala festék ár, palafesték árak, uv álló betonfesték, 3m csúszásgátló festék, lábazati betonfesték, beton színező, dunaplaszt teraszfesték, betonkerítés festése, padlófesték járólapra, akropon padlófesték, betonfestés munkadíj, parketta szinezése, vízbázisú beton és padlófesték, takril betonfesték, kemikál betonfesték, betonlazúr, hőálló festék betonra, düfa ep bodensiegel, epoksil, takril betonfesték obi, jupol színpaletta, beton color jub, jub, betonfesték térkőre, bekament betonfesték, takril betonfesték ár, betonszínezés, akropol betonfesték ár, betonba keverhető festék, kemikál homlokzatfesték, kemikál betonlakk ár

betonfesték minősítés
  • kopásállóság
  • Tapadás
  • Felhordhatóság
5
User Review
4.5 (2 votes)